Om billån

Gjennom våre samarbeidspartnere innen bank og forsikring tilbyr vi konkurransedyktige finansierings og forsikringsmuligheter. Vi har ulike finansieringsmuligheter fra forskjellige samarbeidende banker.

Vi tilbyr fiansiering fra kr 0-, i egenkapital, du kan velge mellom kaskofritt billån og sikret bilfinansiering.

SANTANDER Billån

Spør din forhandler om råd. Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Våre samarbeidende banker i kan gi deg de beste rådene rundt finansiering.

Vi kan hjelpe deg med billån:

  • Løpetid opptil 10 år
  • Både nye og eldre biler

Vi tilbyr lån til nye og brukte biler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med billån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig billån avhenger av hvor mye egenkapital du har selv, og av en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

SAFE Låneforsikring:

Med forsikring på lånet ditt får du større økonomisk trygghet. Santander tilbyr SAFE Låneforsikring som dekker hele terminbeløpet på lånet ditt, dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. Det gir deg en bekymring mindre i en slik situasjon – og det gir trygghet å vite at du kan beholde kjøretøyet dersom du skulle komme i økonomiske vanskeligheter. Vi anbefaler forsikring på alle lån.

FINANSIERING

Carhouse AS tilbyr finansiering og forsikringløsninger til konkurransedyktige priser gjennom våre samarbeidspartnere.

BILLÅN

Gjennom våre samarbeidspartnere innen bank og forsikring tilbyr vi konkurransedyktige finansierings og forsikringsmuligheter.

KONTAKT OSS

Har du spørsmål om noen av våre biler til salgs eller ønsker å benytte våre tjenester? Ta kontakt med oss i dag.

Compared Auto(0) ×

Compare Clear All